Ghost Ship odměny a Reaper’s Bones

Na oficiálním fóru v příspěvku nám komunitní manažer S0nicbob přiblížil současnou situaci v rámci hry. Zde máte přeloženou zprávu

Zdravím všechny!

S příchodem Haunted Shores minulý týden jsme se ocitli v boji proti Flameheartově speciální spektrální flotile, zatímco sám Flameheart celý průběh boje komentuje.

Slyšeli jsme nespočetně příběhů o Skeleton lodích, které byly napadeny těmito flotilama, nebo například porážení tohoto eventu díky kanónům na ostrovech, které tyto lodě stráží. Též jsme viděli spoustu obrázků s lootem.

Screenshot lootu z našeho Discordu

Všimli jsme si, že servery nejsou až tak stabilní a black screeny při návratu do tohoto eventu dokáží zabrat déle než normálně, proto jsme se rozhodli o víkendu vydat rychlý server hotfix, který by měl vyřešit tyto kritické problémy.

Též jsme se rozhodli podívat se na to, jak jednotlivé společnosti z tohoto eventu získávají spoustu zisků. Zatímco všechny společnosti velmi prosperují, Reaper’s Bones z toho prosperuje ze všech nejvíc, mnohem víc, než jsme čekali.

Zjistili jsme, že hráči získávají více reputace u Reaper’s Bones než by měli. Tuto chybu jsme opravili a změna už byla upravena na serverech.

Jako vždy budeme nadále monitorovat hráčské postupy napříč těmito obchodními společnostmi v Sea of Thieves a upravovat je.

Díky za všechnu vaši zpětnou vazbu a sdílení příběhů z Sea of Thieves!

Ještě jednou díky a uvidíme se na moři!

Drew ‚S0nicbob‘ Stevens