Summer of Sea of Thieves

Nejnovější update Sea of Thieves je mezi námi a je trošku jiný, než jsme si ho všichni představovali! Jak už Joe naznačil v jeho příspěvku, tento update nepřinese příliš nových věcí, ale spíš zlepšováky. Na nové věci si musíme počkat do příště.

Summer of Sea of Thieves eventy

Od 19.8. do 30.9. bude probíhat Summer of Sea of Thieves! Tato akce s sebou přinese spoustu různých eventů. Za každou výzvou, kterou splníte dostanete různou část kosmetických setů, či titulů!

Více info zjistíte přímo na event hub stránce Sea of Thieves!

Časově limitované eventy

Summer of Sea of Thieves – vydej se na výpravu napříč Sea of Thieves a utkej se s různými výzvami. Ať už je to potkávání místních, nových přátel, či dělání rozruchu, je tu od všeho kousek! Splň tyto výzvy a získej unikátní tituly, kosmetické věci z Courage setu, emoty a různé peněžní odměny!

Hunters of The Deep – Výzva pro ty nejnebojácnější piráty je zde! Merrick už zase má trable s bájnými megalodony! Tentokrát z nich získej jejich zuby a odemkni si části lodě z nového Shrouded Ghost Ship Collection dřív, než půjdou do Pirate Emporium!

Týdenní eventy

Ashen Expeditions – Úterky se trošku rozžhaví! Vydej se do Devil’s Roaru a získej dvojnásobek za jakýkoliv prodej Ashen věcí!

Wreck and Roll – Ponoř se za potopenými poklady v lodích, které potkal neblahý osud a prodej je za dvojnásobnou cenu! To samé platí o rybách, které tyto vraky přitahují! Máme na mysli Wreckery samozřejmě!

Vylepšení hratelnosti

Odměny za Skeletonské flotily

  • Dva ashen klíče jsou nyní garantovaný drop z kapitánské lodi
  • Poslední kapitánská loď nyní má o 2 Skeleton Captain Chestky a 2 Skeleton Captain skully navíc! Bohužel Skeleton Captain Chestky prodáš nyní za méně.
  • Každá skeleton loď nyní dropne od každého itemu aspoň jedno, čímž se velice zvětšuje zisk z tohoto boje.

Další

  • Zvednutá frekvence Ashen Lordů ve světě
  • Flameheart nyní dá najevo jeho nesouhlas když do boje vstoupí nealianční loď.
  • Hráči nyní neuvidí intro cinematic scénu když se připojují přes pozvání od kamaráda.

Dostupnost

Voice translation – „Translate Other Players“ možžnost je nyní v Accessibility settings. Když je zapnutá, bude překládat vstup hlasu ostatních hráčů do textové formy do tvého jazyku.

Vypnutí vstupu kontroleru – Pokud hraješ na Win10, máš nyní možnost vypnout vstup kontrolleru.

Předčítání – Vylepšení předčítání položek této funkce

Velikost updatu

Xbox One: 5.1 GB
Xbox One X: 4.97 GB
Windows 10: 4.97 GB
Steam: 1.7 GB

Toto byl pouze náš výtah, který nám přišel jako nejzajímavější. Vynechali jsme vyřešené chyby a různé další věci. Zbytek můžeš najít zde.