The Hoarder’s Hunt

V nedávné době se celá komunita podílela na vyřešení záhadné smrti DeMarca. Nyní si pro nás Sea of Thieves připravilo další sérii hádanek a úkolů v podobě nové záhady The Hoarder’s Hunt. Níže můžete zhlédnout video, kde je tento nový event rozebrán více do detailu.

O co přesně půjde

Tato záhada bude vedena trošku v jiném duchu než řešení vraždy DeMarca. Po dobu následujících 4 týdnu budete muset vyřešit celkem 4 velmi náročné hádanky mimo hru samotnou. Tyto hádanky jsou dle vývojářů hry velmi náročné a při jejich tvorbě jim asistoval člověk, který se tvorbou podobných věcí zabývá. Na jeden týden připadá vždy jedna hádanka.

Při úspěšném vyřešení hádanky a zadání požadovaného klíče na oficiálních stránkách Sea of Thieves, obdržíte přímo ve hře speciální typ úkolu.
Když se vám podaří tento úkol splnit, obdržíte jeden ze čtyř klíčů ke truhle, kterou lze nyní nalézt v každém Gold Hoarder stánku.


Na vyřešení každé jedné hádanky a následné splnění obdrženého úkolu budete mít vždy přesně týden. 4 týdny, 4 hádanky, každý týden jedna.

Odměny

Prvních 111 úspešných řešitelů poslední fáze eventu obdrží realné ceny jako memento na tuto záhadu.

  • 1. místo – 1x replika Gold Hoarder lebky s odjímatelným svazkem klíčů. Hodnota této lebky má být 20,000 £, takže lze předpokládat, že bude celá nebo částčeně vyrobena z pravého zlata
  • 2. místo – 10x replika stříbrného klíče
  • 3. místo – 100x replika zlatého mdeailonu na motivy Reaper’s Mark.

Upozorňujeme, že ve smluvních podmínkách soutěže jako takové je řečeno, že účastnit se mohou občané Kanady, USA, Velké Bitánie, Austrálie, Německa a Francie. Tudíž tyto ceny za první místa budou nejspíše dosažitelné jen pro řešitele pocházející z těchto zemí.

Ostatní hráči, kteří se eventu účástní se mohou těšit na odměny jako jsou herní tituly a trinkety na loď.

První hádanka

Od 11.5.2023 máte možnost se pustit do řešení první hádanky. Naleznete ji v odkazu zde.

Pokud se chcete do řešení aktivně zapojit, tak ze zkušenosti doporučujeme sledovat Sea of Thieves na všech jejich sociálních sítích, kde se dozvíte vždy neajktuálnější informace a případně i nápovědy k řešení hádanek.

O celé aktuální záhadě můžete diskutovat u nás na discordu v kanále 💰┃hoarders-hunt.

Všem řešitelům přejeme hodně úspěchů při řešení hádanek!